Info för -

Freelance Group Ltd är ett anställnings- och faktureringsföretag. Det betyder att du kan anlita kunnig personal utan att anställa.

Genom Freelance Group Ltd kan egenanställda hyra ut sina tjänster och kunskap mot faktura utan att behöva ett eget företag. Ibland är det svårt att veta vilken arbetskraft du behöver för ett visst uppdrag. Lösningen är att anlita kunnig personal genom Freelance Group Ltd. Var flexibel och bestäm själv när och hur många du vill anlita.

Glöm allt pappersarbete som kommer med anställning av personal och alla administrativa kostnader. Vårt kunniga HR-team tar hand om allt detta åt dig. Freelance Group Ltd förmedlar försäkring till alla våra egenanställda och ser till att deras löner blir utbetalda i tid. Få mer tid över till företaget.

För egenanställda som bor utomlands och är begränsat skatteskyldiga i Sverige ska ingen skatt eller sociala avgifter betalas i Sverige. Allt i enlighet med gällande skatteregler. Läs mer på Skatteverkets hemsida.

Utbetalning / Service

Din lön utbetalas inom 24 timmar

Vi är här för att hjälpa dig 7 dagar i veckan och svara inom 24 timmar. Dessutom kan du hitta de flesta svaren på dina frågor direkt på FAQ-sidan.

Dela oss på

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på skype
Dela på email

Tveka inte att höra av dig om du funderar över något!

  • Tel: (46+) 731 461 788
  • 2019 Freelance Group Ltd
Pineberry

Räkna ut din lön – Svenska

Calculate your salary – English

Räkna ut din lön

Räkna ut din lön

Räkna ut din lön

Räkna ut din lön

Räkna ut din lön

Räkna ut din lön

Räkna ut din lön

Räkna ut din lön